неділя, 03 січня 2021 04:25

Десятки мирних жителів загинули під час нападу терористів

Десятки мирних жителів загинули під час нападу терористів
Терористи останнім часом погрожували місцевим жителям розправою, якщо вони не нададуть підтримку екстремістським угрупованням. Фото: aa.com.tr

Щонайменше 70 мирних жителів двох сіл були вбиті в Нігері недалеко від прикордонної зони з Малі в результаті нападу бойовиків.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на два джерела в службі безпеки країни. За інформацією агентства, напад здійснили, імовірно, ісламістські бойовики.

Терористи останнім часом погрожували місцевим жителям розправою, якщо вони не нададуть підтримку екстремістським угрупованням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спецпризначенців звинуватили у десятках вбивств в Афганістані

В день нападу були оголошені попередні результати першого туру президентських виборів в країні. Лідирує кандидат від правлячої партії Мохамед Базум, який отримав 39,3% голосів, передає Euronews. Другий тур має відбутися в лютому, ці вибори можуть стати першими в історії Нігера, коли влада перейде від одного демократично обраного президента до іншого.

В афганській провінції Герат озброєні бойовики захопили пасажирський автобус. Машину з людьми відвезли у невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Десятки мирних жителів загинули під час нападу терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі