пʼятниця, 16 жовтня 2020 14:19

Чоловік застрелив дружину, бо не витримав ізоляції

Чоловік застрелив дружину, бо не витримав ізоляції
Покійна Сільке Гартшорн-Джонс із дітьми в їхньому маєтку за $778 тис. / East Anglia News Service

У королівському суді британського Іпсвіча чоловік визнав себе винним у ненавмисному вбивстві дружини 3 травня цього року. У вбивці були психічні розлади, які загострилися під час самоізоляції сім'ї.

Британець жив із дружиною на віддаленій фермі XVII ст. Торгував антикварною зброєю для мисливства. Дружина працювала корпоративним юристом і щодня їздила на роботу в місто. Проте через карантин мусила залишатися вдома. Однієї ночі чоловік її застрелив з антикварної рушниці. Про це пише британська The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продають не більше трьох упаковок туалетного паперу в одні руки

Пітер Гартшорн-Джонс, 51 рік, страждав від депресії. Суд врахував цей факт. Він 29 разів за 42 дні карантину, перед 3 травня, дзвонив лікарям і казав, що погано почувається. Фізичних відхилень у нього медики не виявляли. У ніч на 3 травня застрелив 41-річну дружину Сільке з дробовика при двох малих дітях.

Вирок убивці мають винести у січні. До того часу має пройти додаткову психіатричну експертизу. Наразі психіатри дійшли висновку, що був при тямі, коли вчинив злочин.

Пітер каже, що не пам'ятає моменту, коли вистрелив. Після цього, десь через годину, сам викликав швидку і поліцію. Проте врятувати жінку так і не вдалося. Чоловік визнав, що вбив, проте стверджує, що зробив це ненавмисне.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелив дружину, бо не витримав ізоляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі