четвер, 26 липня 2018 12:39

Чоловік з вівцею напав на охоронця супермаркету
4

Ендрю Менейсі, 33 роки, з ірландського міста Портраш зайшов в місцевий супермаркет з вівцею і побив охоронця, який попросив його залишити магазин.

"Він ходив супермаркетом і закликав людей: "Врятуйте овець, не купуйте баранину в Lidl (німецька мережа магазинів - Gazeta.ua)", - розповів Джонатан Джерриш, працівник магазину. Потім він пішов. Повернувся пізніше того ж дня і, поки вівця гризла їжу в супермаркеті, продовжив закликати покупців не купувати баранину, пише Metro.

Коли охоронець магазину попросив чоловіка залишити супермаркет, той почав бити його металевою трубою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клоновану вівцю назвали на честь американської співачки

Суд міста Колрен засудив любителя овець до 4 місяців ув'язнення. Також Ендрю та вівця на прізвисько Відбивна протягом наступних двох років не мають права разом з'являтись не лише в Lidl, а й в усіх інших торгових мережах супермаркетів.

"Ви походжали магазином з вівцею і кричали "Не купуйте баранину в Lidl". Ви не мали права перебувати там з вівцею", - підсумував суддя Ліам Макнеллі.

Хуліган заплатив $650 застави за звільнення. Каже, що напав на охоронця під дією алкоголю, який він випив разом з ліками.

Чоловік привів у супермаркет вівцю і напав на охоронця
Фото: metro.co.uk
Чоловік привів у супермаркет вівцю і напав на охоронця
Чоловік привів у супермаркет вівцю і напав на охоронця
Чоловік привів у супермаркет вівцю і напав на охоронця

У Києві кілька охоронців "Мегамаркету" побили 15-річного підлітка, який покуштував із прилавка горіхи. Після цього закрили потерпілого у підсобці. Інцидент стався у супермаркеті на вул. Вадима Гетьмана, 6.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з вівцею напав на охоронця супермаркету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі