неділя, 03 квітня 2022 14:26

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бучанська різанина" - президент ЄС шокований звірством Росії

"Бучанська різанина" - президент ЄС шокований звірством Росії
Президент Євросоюзу Шарль Мішель. Фото: dw.com

Президент Євросоюзу Шарль Мішель запускає хештег "Бучанська різанина".

Він анонсував нові санкції проти РФ, а також поообіцяв підтримку з боку Євросоюзу в переслідуванні воєнних злочинів, скоєних армією окупанта на території Київської області. Про це він написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світ має жахнутися від того, що сталося на Київщині", - Арестович

"Шокований приголомшливими фотографіями звірств, скоєних російською армією у звільненій Київській області #BuchaMassacre. ЄС допомагає Україні та НУО зібрати необхідні докази для позовів у міжнародних судах. Подальші санкції та підтримка ЄС на підході. Слава Україні!", - написав він.

Російські банди безжалісно розстріляли цивільних у Київській області. Про це повідомив радник глави Офіса президента Михайло Подоляк у Тwitter і закликав країни запровадити санкції проти Росії, щоб зупинити вбивства українців.

"Київська область. Пекло XXI століття. Тіла розстріляних чоловіків і жінок із зв'язаними руками. Найжахливіші злочини нацизму знов у Європі. Це навмисно зробила Росія. Запровадьте ембарго на енергоресурси, закрийте порти. Зупиніть убивства зараз!" - написав Подоляк.

Зараз ви читаєте новину «"Бучанська різанина" - президент ЄС шокований звірством Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі