пʼятниця, 02 липня 2021 12:48

Британський мільярдер полетить у космос раніше за Безоса

Британський мільярдер полетить у космос раніше за Безоса
Мільярдер Річард Бренсон полетить в космос раніше Джеффа Безоса. Фото: incrussia

Британський мільярдер Річард Бренсон полетить у космос 11 липня 2021 року. Це на дев'ять днів раніше за власника Amazon Джеффа Безоса.

Про це повідомила компанія Virgin Galactic у Twitter.

"Приєднуйтеся до нас 11 липня, щоб спостерігати за першим пілотованим польотом і початком нової космічної ери. Відлік починається", - ідеться в повідомленні компанії.

На відео, яке додали до публікації, представлені шість членів екіпажу суборбітального корабля Unity. Поміж них пілоти Дейв Макай і Майкл Масуччі, астронавти Сіріша Бандла, Килина Беннет і Бетт Мозес. Також на відео постав сам Бренсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 тис. людей вимагають залишити Джеффа Безоса в космосі

Безос про свою ідею полетіти в космос оголосив на початку червня. Політ запланований на 20 липня. Він вирушить у суборбітальний політ на створеному його компанією Blue Origin кораблі New Shepard.

Космічна компанія Blue Origin мільярдера Джеффа Безоса продала місце на свій перший туристичний політ у космос за $28 млн. Ім'я переможця аукціону не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Британський мільярдер полетить у космос раніше за Безоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі