середа, 23 червня 2021 12:36

Понад 100 тис. людей вимагають залишити Джеффа Безоса в космосі

Понад 100 тис. людей вимагають залишити Джеффа Безоса в космосі
Люди не хочуть пускати Джеффа Безоса назад на Землю. Фото: Reuters

Американський мільярдер та засновник компанії Amazon Джефф Безос збирається полетіти в космос у липні. Понад 100 тис. людей підписали петиції, автори яких закликають не пускати багатія назад на Землю.

Найпопулярніша петиція розміщена на сайті Change.org.

Вона називається "Не дозволяйте Джеффу Безосу повернутися на Землю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туристичний політ з Джеффом Безоcом купили за $28 млн

"Мільярдерів не має існувати на Землі або в космосі. Але якщо вони виберуть останнє, то повинні там і залишитися", - йдеться в описі петиції.

Користувачі залишили багато гнівних коментарів.

"Повернутися на Землю – це привілей, а не право", "Земля не хоче таких людей, як Джефф Безос, Білл Ґейтс, Ілон Маск", "Ніхто не має бути мільярдером. Відішліть його до космосу і перерозподіліть його гроші між робітниками".

Американський мільярдер і засновник Amazon Джефф Безос полетить у космос на борту першого пілотованого корабля своєї компанії Blue Origin. Із собою Безос візьме молодшого брата Марка. Політ запланували на 20 липня - за 15 днів після того, як Безос залишить посаду генерального директора Amazon.

Зараз ви читаєте новину «Понад 100 тис. людей вимагають залишити Джеффа Безоса в космосі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі