четвер, 27 серпня 2020 12:42

Британія запустила перший потяг з ЛГБТ-працівниками

Британія запустила перший потяг з ЛГБТ-працівниками
У Британії запустили перший потяг, в екіпажі якого працюватимуть лише ЛГБТ-працівники. Фото: Pink News

У Великій Британії запустили перший потяг Pride, в екіпажі якого будуть лише ЛГБТ-працівники.

Прайд-потяг створила компанія Avanti West Coas. Він у кольорах прапора веселки, а салон прикрашений тематичними плакатами з інформацією про спільноту, - передає Pink News.

Менеджер веселкового потягу Пол Остін каже, що пишається працею в першому ЛГБТ-екіпажі.

"Бути частиною першого британського ЛГБТ- екіпажу є ознакою тих кроків, які ми робимо на шляху до всебічного, різноманітного та рівноправного суспільства. Я з гордістю беру участь у цьому", − поділився враженнями Остін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" виступили за легалізацію проституції

Виконавча директорка Avanti West Coast Сара Коплі також задоволена, що причетна до роботи над потягом, який представляє ЛГБТ-спільноту.

"Пишаюся тим, що є частиною бізнесу, де наші люди представляють спільноти, яким ми служимо. Прислухаємося до них і до клієнтів, щоб гарантувати актуальність нашої стратегії різноманітності", - каже Коплі.

Британці зможуть взяти участь у конкурсі на найкращу назву для потяга. Переможця оберуть у жовтні.

ЛГБТ (англ. LGBT) — акронім, що виник в англійській мові для позначення лесбійок (Lesbian), геїв (Gay), бісексуалів (Bisexual) і трансгендерів (Transgender). Термін використовується з 1990-х і є адаптацією абревіатури "ЛГБ". Вона в період середини-кінця 1980-х стала заміняти слово "ЛГБТ", про яке існувала думка, що воно не представляє всіх, хто відноситься до сексуальних меншин.Термін "ЛГБТ" покликаний підкреслити різноманітність "сексуальності та гендерної ідентичності на основі культури" і використовується для позначення гомосексуальних, бісексуальних і трансгендерних людей.

Зараз ви читаєте новину «Британія запустила перший потяг з ЛГБТ-працівниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі