вівторок, 26 травня 2020 10:24

Більше, ніж загиблих у всіх війнах: у США назвали нову цифру жертв коронавірусу

Більше, ніж загиблих у всіх війнах: у США назвали нову цифру жертв коронавірусу
Президент Дональд Трамп відзначив День пам'яті на Національному кладовищі Арлінгтон. Фото: CNN

У США кількість смертей, спричинених новим коронавірусом, станом на 25 травня, наблизилася до 100 тис.

У понеділок у США відзначали День пам'яті, присвячений пам'яті американських військовослужбовців, які загинули в усіх війнах і збройних конфліктах, в яких США брали участь. Станом на вечір понеділка, кількість загиблих від коронавірусу досягла 98 218, що більше, ніж кількість військовослужбовців США, загиблих у Корейській та В'єтнамській війнах разом, повідомляє CNN.

Президент Дональд Трамп відзначив День пам'яті на Національному кладовищі Арлінгтон та на заході в Балтиморі, де він віддав данину пам'яті жертв вірусу.

"Як одна нація ми сумуємо поруч із кожною сім'єю, яка втратила близьких людей, включаючи сім'ї наших великих ветеранів. Разом ми переможемо вірус, і Америка підніметься з цієї кризи на нові та більші висоти", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 5,5 млн людей захворіли на коронавірус

У вихідні пляжі були переповнені у Флориді, Меріленді, Джорджії, Вірджинії та Індіані. Багато людей виходили без масок, а інші не змогли дотримуватися дистанції. Випадки коронавірусу мають тенденцію до зростання у 18 штатах, включаючи Алабаму.

Станом на ранок 26 травня, від коронавірусу у світі померли 346 269 людей. Одужали 2 231 738 людей. Усього у світі зафіксовано 5 497 532 інфікованих, повідомляє Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джонса Гопкінса (США).

Зараз ви читаєте новину «Більше, ніж загиблих у всіх війнах: у США назвали нову цифру жертв коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі