середа, 23 березня 2022 07:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Білоруси руйнують залізницю. А Росія веде таємну мобілізацію - подробиці

Білоруси руйнують залізницю. А Росія веде таємну мобілізацію - подробиці
Білоруси руйнують залізну дорогу до України, бо не хочуть із нею воювати. ФОТО: pexels.com

У Білорусі люди частково вивели із ладу залізницю, яка з'єднує їх державу із Україною. Детальніша інформація уточнюється.

Це зробили представники опозиції та небайдужі, які виступають проти спроб своєї нелегітимної влади посприяти Росії у війні з Україною, заявили у Генштабі ЗСУ на своїй сторінці у фейсбуці.

"Водночас по території Білорусі триває активне переміщення російської та білоруської техніки та подальше її накопичення вздовж українського кордону", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі визнали, що Путін може застосувати ядерну зброю

Паралельно у РФ продовжується прихована мобілізація.

"Військові комісаріати намагаються залучити до проходження служби і підписання відповідних контрактів колишніх військовослужбовців. Віддається перевага тим, хто має бойовий досвід", - повідомили в Генштабі.

Збройні сили України тримають кругову оборону Маріуполя. Зупиняють загарбників, які хочуть просунутися у напрямку Кривого Рогу.

ЗСУ стримують і спроби ворога відновити наступ на Слов'янськ та піти на місто Лозова Харківської області й Запоріжжя, повідомляється у ранковому зведенні Генерального штабу.

Зараз ви читаєте новину «Білоруси руйнують залізницю. А Росія веде таємну мобілізацію - подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі