неділя, 31 грудня 2017 14:53

Банки закрились на 2 дні через страйк працівників

Банки закрились на 2 дні через страйк працівників
Під час страйку банківські відділення будуть закриті і в інших банківських послугах можливі деякі обмеження. Фото: ptzgovorit.ru

У Фінляндії в четвер почався дводенний страйк працівників фінансової сфери. Це сталось через трудовий спір роботодавців і працівників, який залишається невирішеним.

Трудовий спір стосується можливості роботодавців викликати співробітників на роботу у вихідні дні, інформує Yle. Попередній дводенний страйк був організований минулого тижня.

Зазначається, що під час страйку банківські відділення будуть закриті і в інших банківських послугах можливі деякі обмеження. Проте основні банківські послуги (оплата карткою, зняття готівки, банківські перекази і нарахування зарплат, пенсій та допомог) повинні працювати в штатному режимі.

Робота сервісів інтернет-банкінгу також не буде порушена, однак можливі збої не будуть усуватися під час страйку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні самоліквідувалися ще два банки

Сотні медиків у Коломиї на Івано-Франківщині з усіх медичних закладів вийшли на пікет до місцевої влади. Але ніхто з чиновників до них не вийшов.
Згодом працівники медичної сфери перекрили дорогу. Вони вимагають погасити заборгованість із зарплати.

Зараз ви читаєте новину «Банки закрились на 2 дні через страйк працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі