субота, 11 вересня 2021 04:30

Бангкок відкриють для вакцинованих туристів

Бангкок відкриють для вакцинованих туристів
Туристам у Таїланді дозволять не проходити двотижневий карантин у готелях. Фото: incomartour.com.ua

З 1 жовтня влада Таїланду планує відкрити Бангкок і ще чотири провінції для вакцинованих туристів.

Вони зможуть не проходити двотижневий карантин у готелях, заявив представник МЗС королівства Натапану Нопакун, передає РІА Новини.

Також уряд країни планує відкрити п'ять нових напрямків, включаючи столицю та провінцію Чонбурі, де розташований популярний курорт Паттая. Пізніше, до середини жовтня, очікується відкриття ще 21 провінції.

"Слідом за програмами "Пхукетська пісочниця" і "Самуї плюс", які продовжують працювати, і вже принесли понад 1,7 мільярда бат, уряд планує найближчим часом за такою самою схемою відкрити п'ять напрямків: Бангкок, провінції Чонбурі, Пхутчабурі, Прачуап Кірікхан і Чіангмай", - заявив чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таїланд пом'якшує в'їзд для вакцинованих туристів

За схемою пісочниці туристи повинні залишатися в певній зоні протягом семи днів після прибуття і проходити тести на Covid-19.

Швейцарія дозволила в'їзд для громадян України без обмежень. Із 2 серпня можна здійснювати будь-які поїздки.

Для того, щоб потрапити в країну необхідно пред'явити сертифікат про повний курс вакцинації. Після отримання останньої дози має минути 14 днів. У Швейцарії визнають такі препарати: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen/Johnson&Johnson, Sinopharm/BIBP, Sinovac (CoronaVac).

Зараз ви читаєте новину «Бангкок відкриють для вакцинованих туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі