вівторок, 24 жовтня 2023 08:07

Байден заговорив про гуманітарну допомогу для Сектора Гази

Байден заговорив про гуманітарну допомогу для Сектора Гази
Опублікували результати переговорів президента США Джо Байдена з прем'єр-міністром Ізраїля Беньяміном Нетаньягу. Фото: eastnews.ua

Президент США Джо Байден сказав прем'єр-міністру Ізраїля Беньяміну Нетаньягу про необхідність забезпечення постійного потоку гуманітарної допомоги у Сектор Гази.

Вони також обговорили розгортання нових сил США в регіоні. Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, оприлюдненому за результатами переговорів.

"Президент наголосив на необхідності підтримувати постійний потік терміново необхідної гуманітарної допомоги в Газу",- зауважується в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нетаньягу провів переговори з Путіним

Байден привітав звільнення нових заручників із Гази. Підкреслив відданість США добитися визволення інших людей.

Напади угруповання ХАМАС на Ізраїль та вторгнення Росії в Україну мають спільні мотиви. Про це у своїй промові в четвер увечері в Овальному кабінеті сказав президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден. Він засудив дії ХАМАС і президента РФ Володимира Путіна.

За словами Байдена, ХАМАС і Путін представляють різні загрози, "але вони мають спільне - вони обидва хочуть повністю знищити сусідню демократію".

Зараз ви читаєте новину «Байден заговорив про гуманітарну допомогу для Сектора Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі