четвер, 24 грудня 2020 09:33

Автор російського закону про наклеп в інтернеті послав журналістку "в ср*ку"

Автор російського закону про наклеп в інтернеті послав журналістку "в ср*ку"
Дмитро Вяткін грубо послав журналістку. Фото: er.ru

Депутат Державної Думи РФ від "Єдиної Росії" Дмитро Вяткін не захотів коментувати виданню "Настоящее время" свій закон про покарання за наклеп в інтернеті та послав журналістку "в ср*ку".

Фрагмент допису з'явився на YouTube.

На записі чути, як журналістка називає своє ім'я та запитує у В'яткіна, чи може він відповісти на запитання. Депутат погодився.

"Ми сьогодні обговорюємо закон про наклеп. Хотіли б у вас коментар взяти", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія без YouTube та Twitter: РФ ухвалила закон про заборону цензури в інтернеті

"Не треба жодних коментарів, йдіть у ср*ку", - відповів Вяткін.

Пізніше депутат написав у Facebook, що голос не його, і почав усе спростовувати.

"Із журналістами я так грубо не розмовляв і не розмовляю. За ці дні майже всі, хто хотів отримати мої коментарі, їх отримали. Хтось не додзвонився, з кимось я не міг поговорити через зайнятість, але я постарався задовольнити цікавість майже всіх журналістів або тих, хто представлявся журналістом по телефону. Телефонуйте, пишіть, як зазвичай. Добре, що номер мого мобільного знає пів країни", – додав В'яткін.

Державна Дума Росії ухвалила законопроєкт, який посилює покарання за поширення фейкової інформації в інтернеті. Згідно з оновленим законом, покарати можуть за наклеп в інтернеті та за "ганьблення честі та гідності групи людей, індивідуально не визначених".

Зараз ви читаєте новину «Автор російського закону про наклеп в інтернеті послав журналістку "в ср*ку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі