четвер, 11 квітня 2019 12:36

160 тис. осіб просять McDonaldʼs створити вегетаріанське меню

160 тис. осіб просять McDonaldʼs створити вегетаріанське меню
У США створили петицію, в якій просять McDonaldʼs зробити вегетаріанське меню Фото: grubstreet.com

У США створили петицію, в якій просять McDonaldʼs зробити вегетаріанське меню. Звернення підписали понад 160 тис. осіб.

У документі не вказується, який тип вегетаріанських бургерів активісти хотіли б отримати. Петиція з'явилася відразу після оголошення Burger King про те, що мережа тестує Impossible Burger із котлетою на рослинній основі, пише The Бабель.

"Я сподіваюся принести позитивні зміни в Америку за допомогою меню без м'яса в McDonaldʼs! Здоровий спосіб життя повинен полягати в прогресі, а не в досконалості, і це простий крок, який може зробити McDonaldʼs", — написала автор петиції, активістка Кеті Фрестон.

У McDonaldʼs немає загальнодоступного вегетаріанського варіанту бургера у Сполучених Штатах. На веб-сайті компанії зазначається, що "жоден із наших пунктів меню у США не рекламується як вегетаріанський, веганський або безглютеновий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин залишатися вегетаріанцем у сучасному світі

У грудні торік McDonaldʼs представив McVegan, який доступний у меню ресторанів мережі у Фінляндії та Швеції.

Вегетаріанство не є хворобою. Думка про те, що вегетаріанці отримують менше поживних речовин із їжі й не можуть займатися спортом, — лиш черговий міф.

"Належним чином спланований вегетаріанський раціон харчування є здоровим, збалансованим і в багатьох випадках корисним для профілактики багатьох захворювань. Академія харчування та дієтології США підтверджує, що така дієта підходить для людей на всіх етапах життєвого циклу, у тому числі жінкам під час вагітності й лактації, немовлятам, дітям, підліткам, людям похилого віку, а також спортсменам", — пише Уляна Супрун на сторінці у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «160 тис. осіб просять McDonaldʼs створити вегетаріанське меню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі