четвер, 24 січня 2008 18:32

За термомаску платять 250 гривень

Вінницький центр краси "Аюрведа" — єдиний у місті, де роблять термомаски на обличчя. Косметологи запевняють, що чотири–шість процедур замінюють пластичну підтяжку шкіри та розгладжують зморшки.

— Коли знімаємо маску, всі відбитки зморщок залишаються на ній, — каже косметолог "Аюрведи" Світлана Бадрак, 45 років. — Для тих, хто проходить  комплекс процедур, я зберігаю маски. По закінченню даю подивитися на різницю між ними. Люди дивуються, коли бачать, як розгладилася їхня шкіра.

Світлана з напарницею Наталією Калюжною навчалися на курсах академії краси в Делі. Термомаску вони роблять на основі порошку з троянди, егле мармеладного, м"яти, хни, соєвих бобів, мигдалю, сандала, ашвагандхи. Рослини привозять із Індії.

— Порошок змішується з водою або молоком до консистенції сметани, — веде далі Бадрак. — Маска застигає на обличчі, наче глина, й між нею та шкірою створюється вакуум. Завдяки цьому стягуються пори та розгладжуються зморшки. Шкіра як резина, з віком розтягується. Наша маска за 45 хвилин стягує й коректує контур обличчя, зменшує подвійне підборіддя.

З початку року понад 10 вінничанок замовляли термомаску. Одна процедура коштує  250 грн. Подібні також роблять у салонах Одеси та Києва.

Зараз ви читаєте новину «За термомаску платять 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі