четвер, 13 травня 2010 20:18

В одному із 12 стільців сховають золоті злитки

22 травня о 12.00 на площі біля торгово-розважального комплексу "Мегамол" на вул. 600-річчя, 17 проходитиме акція "12 стільців". Розіграють ексклюзивний меблевий гарнітур та золоті злитки.

— Спеціально під акцію замовили 12 стільців у Харкові. В одному з них будуть сховані два золоті злитки вартістю 5 тисяч гривень, — розповідає організатор акції Анна Москвіна. — Порівну гарнітур розділили та виставили в магазинах-партнерах акції: "Клуб стільців" на вул. Хмельницьке шосе, 11, "Голд майстер" на вул. Соборна, 71 та Коцюбинського, 36. Ви одразу впізнаєте ті стільці. Вони яскраво-помаранчевого кольору, корпус золотистий.

В акції може взяти участь кожен вінничанин віком від 18 років. Для цього необхідно зробити покупку від 100 грн в одному з магазинів. У п"ятничних номерах "Газети по-українськи" на 13-й сторінці надруковані спеціальні купони.

— Вирізаєте їх, — говорить Москвіна. — При покупці прикрас або стільців даєте продавцям. Вам їх мають проштампувати. Кількість купонів може бути необмеженою. Якщо, наприклад, берете товару на 300 гривень, використовуєте три купони. Відповідно, якщо на тисячу, то 10. У купони вписуєте своє ім"я, прізвище, контактний телефон та адресу. На акцію приходите з документом, що посвідчує особу, та купоном, який потрібно буде вкинути в лототрон. Золото та стільці розігруються лише серед присутніх на акції.

Уже зареєструвалися близько 100 учасників.

— Проте кожен ще має можливість збагатитися, — продовжує Москвіна. — 22 травня до 12.00 ще можна встигнути купити будь-який товар у магазинах-партнерах. І з проштампованим купоном приходити вже на місце розіграшу.


Телефони для довідок: (0432) 55 43 75, (097) 297 68 34.

Зараз ви читаєте новину «В одному із 12 стільців сховають золоті злитки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі