пʼятниця, 19 вересня 2008 18:34

У Козятині розстріляли магазин Таїси Радіної

По вікнах магазину "Хуторок", що на вул. Івана Франка в Козятині на Вінниччині, стріляли 11 разів. Це сталося у ніч на 12 вересня.

— Ми відкрилися три місяці тому, — розповідає власниця крамниці Таїса Радіна, 40 років. — Приміщення магазину стареньке, та люди приходять сюди часто й за продуктами, й за побутовими товарами. Після цих пострілів я була в розпачі, не знала, що робити, як діяти.

Жінка здивована, що стріляли саме по її магазину:

— Поряд є інше приміщення, спортзал, та обрали чомусь наш магазин. За три місяці роботи жодних скарг або суперечок з боку покупців не було.

Напередодні обстрілу працівники зачинили магазин, як зазвичай, о 21.00. Уранці по відкритті крамниці сліди від пострілів виявили не одразу. Випадково продавщиця помітила на склі тріщину, а потім звернула увагу на вибоїни.

У магазині є сигналізація, але вона не спрацювала. На місце пригоди приїжджали працівники райвідділу міліції. Козятинці, які живуть поряд із крамницею, нічого не чули й не бачили.

— Ніяких пострілів із вогнепальної зброї здійснено не було, — пояснює начальник Козятинського райвідділу міліції Сергій Кутяшев, 45 років. — Вікно було пошкоджене шляхом розбиття. Можливо, стріляли з пневматичної зброї.

Зараз ви читаєте новину «У Козятині розстріляли магазин Таїси Радіної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі