понеділок, 23 квітня 2012 07:15

У тролейбусах зроблять м'які сидіння

У Вінниці хочуть відремонтувати всі тролейбуси. Порахували, що це в 11 разів дешевше, ніж купити нові. Оновлять салон, освітлення та опалення.

— Хочемо обладнати калориферами, сидіння обшиємо м'якою тканиною, поставимо електронне табло. Поміняємо низ тролейбусів, тепер у них не буде східців, — каже начальник міського трамвайно-тролейбусного управління 65-річний Володимир Бугайчук. — Фактично ми отримаємо нову машину на базі старої. Всі тролейбуси пофарбують у блакитний колір. Такі в нас і трамваї.

В управлінні підрахували, на капітальний ремонт одного тролейбуса піде щонайменше 200 тис. грн. Новий коштував би 2,2 млн грн. Загалом в управлінні 133 машини. Поки що коштів на лагодження бракує.

— Треба оновлювати весь тролейбусний парк,— говорить мер Володимир Гройсман. — Грошей нема, але будемо шукати їх по державних програмах чи залучати іноземних інвесторів.

Два місяці тому на маршрути випустили всі тролейбуси, які були в парку. Серед них є кілька списаних. У багатьох протікає дах.

Зараз ви читаєте новину «У тролейбусах зроблять м'які сидіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі