четвер, 07 жовтня 2010 17:48

У щоденниках намалювали схему дороги до школи

- Купила влітку дитині гарного щоденника з кожаною обкладинкою за 43 гривні, - розповідає вінничанка 35-річна Світлана Коваль. - А прийшли в школу, кажуть, у всіх дітей будуть однакові. Здавайте 8 гривень. Типові щоденники використовують у школах №1, 6, 23, 30. Із нового навчального року їх запровадили і в навчальному закладі №32.

- Формуємо свої традиції, хочемо, щоб діти росли патріотами своєї школи, - зазначає директор Валентина Балицька. - Два роки замовляємо зошити з логотипом та фотографією нашої школи. Використовуємо їх для контрольних робіт.

На обкладинку щоденника помістили фото закладу. На внутрішніх сторінках є гімн України та шкільний, звернення директора, правила поведінки.

- У кінці щоденника надрукували схему безпечної дороги до школи, правила дорожнього руху. Є сторінки з історією закладу, - говорить директор школи №1 Микола Свіржевський. - Якість нашого щоденника хороша, тому він коштує 16 гривень.

- У сторінку "Заповіді для тебе" включили такі правила, які дозволять учням відчувати себе комфортніше, - каже заступник директора школи-гімназії №30 Наталя Штодько, 45 років. - Розробляли ці правила із психологом.

У ліцеї №7 цьогоріч відмовилися від таких щоденників. Кажуть, друкарні ставлять завелику ціну за малий наклад.

Зараз ви читаєте новину «У щоденниках намалювали схему дороги до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі