четвер, 08 липня 2010 18:55

Спірідонова та Черній зберегли посади

2 липня губернатор Вінниччини Микола Джига, 61 рік, представив своїх нових заступників.

45-річного Валерія Коровія на посаді першого заступника замінив Іван Мовчан, 46 років. Він депутат обласної ради від Блоку Литвина. До призначення очолював приватне підприємство "Кряж". Займається оптово-роздрібною торгівлею шифером, цементом та  сільськогосподарською продукцією. Також підприємство імпортує азбест із Росії та Казахстану. Орендує майже 30 тис. га землі в чотирьох районах області.

— Іван Мовчан — досвідчений фахівець у сільськогосподарській галузі, а також людина з сучасним мисленням, — каже Микола Джига.

Валерій Коровій був першим заступником голови облдержадміністрації з 2006 року.

— Хотів використати 220 днів своєї відпустки, які назбиралися упродовж чотирьох років. Адже щороку відпочивав не більше тижня, говорить Валерій Коровій. — Але вже з 5-го липня вийшов на роботу. Це вінницьке приватне підприємство виробничого напрямку. Казати що-небудь конкретно не буду. Поки що придивляюся, розбираюсь зі своїми обов"язками.

Хотів використати 220 днів своєї відпустки

54-річний "регіонал" Роман Аксельрод став заступником губернатора з питань житлово-комунальної сфери. Із 2000-го керував Головним управлінням житлово-комунального господарства, енергетики та зв"язку облдержадміністрації. У галузі працює 36 років. Він замінив на цьому посту Василя Жердецького, 60 років.

— Василеві Федоровичу запропонували визначитися, в якому управлінні хотів би працювати. Але він сказав, що хоче відпочити, — розповідає Роман Борисович. — Ще торік 4 листопада Василь Федорович офіційно вийшов на пенсію. Але на рік йому продовжили можливість перебувати на державній посаді. Можливо, потім працюватиме в якійсь приватній фірмі. Фахівець такого рівня завжди затребуваний.

Любов Спірідонова та Василь Черній зберегли посади заступників губернатора.

Начальником управління транспорту Вінницької облдержадміністрації призначено Анатолія Вакару. До цього він працював виконавчим директором із питань забезпечення виробництва товариства "Південьзахідшляхбуд". Його попередника Бориса Рибака звільнили з цієї посади  у травні 2010 року.

2 липня президент своїм розпорядженням звільнив голову Оратівської райдержадміністрації Петра Покорнюка. Натомість призначив на це місце Галину Куриленко. Вона є депутатом Оратівської райради. Із 1998 року до 2006-го очолювала її.

Зараз ви читаєте новину «Спірідонова та Черній зберегли посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі