пʼятниця, 02 липня 2010 02:57

"Подрузі сказали вирвати вісім зубів"

Вінничанка 51-річна Марія Лесів звернулися до приватної стоматологічної лікарні.

— Хотіла полікувати пародонтоз, — розповідає. — Раніше ходила у міську лікарню. Але там треба чекати два тижні, бо черга по запису. Тому пішла до частніків.

На поверсі у клініці вінничанка не побачили жодної людини.

— Пародонтолог чемно прийняла, оглянула мене, — згадує Марія Василівна. — А тоді давай водити по кабінетах, де дивилися інші лікарі. Не встигла оговтатись, як за лікування нащитали більше 2 тисяч гривень. Порахували і за пломби, і за протези. І навіть не спитали, чи збираюсь я це робити і чи маю гроші. А подрузі моїй сказали вирвати вісім зубів, із яких жоден її не турбував. Мене так возмутила їхня наглость, що відказалася від услуг. Пішла в міську больніцу, полікувалася за 160 гривень.

— Не можна однозначно сказати, що в приватній клініці хотіли нав"язати непотрібні послуги, — вважає заступник головного лікаря міського стоматологічного центру Лариса Онуфрієва, 57 років. — Бо лікування пародонтозу залежить від його форми. Якщо відбувається загострення хвороби, то треба зняти запалення. А якщо захворювання хронічне, то пломбування і протезування зубів обов"язкове.

Зараз ви читаєте новину «"Подрузі сказали вирвати вісім зубів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі