середа, 19 грудня 2007 16:27

Перед Новим роком зріс попит на оренду вінницьких квартир

— Хоч ціни на оренду піднялися на 20–25%, охочих зняти житло на свята дуже багато, — коментує ситуацію Інна Дорош з агенції нерухомості "Добробут".

25-річний Ферас Абулашвілі приїхав із Сирії, навчається в медуніверситеті. Живе в гуртожитку. Туди не дозволяють приводити друзів. Тому Новий рік та Різдво хоче святкувати на квартирі. Почав пошуки за два тижні до свят.

— Там холодно, — каже чоловік російською про гуртожиток. — Води гарячої немає. Та й сесія перед Новим роком. Додому не поїдемо, то хочеться хоча б посидіти компанією в нормальних умовах.

Ріелтор запропонував студентові однокімнатну квартиру поряд із ринком "Урожай" за 1250 грн. У помешканні євроремонт, побутова техніка. Хлопці планують зняти її на місяць, кажуть, так дешевше.

Торік зріс попит на приватні будинки. За добу оренди доведеться заплатити 100–120 грн.

До Нового року агентство "Едем" пропонує нову послугу: після новорічних свят у орендованих квартирах та будинках прибиратимуть їхні працівники. Коштуватиме це 50 грн.

— Проблеми з тим, що люди не хочуть прибирати після себе, виникають часто, — розповідає ріелтор агентства "Едем" Олена Гук. — Гадаю, клієнтам сподобається наша нова послуга.

Зараз ви читаєте новину «Перед Новим роком зріс попит на оренду вінницьких квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі