вівторок, 27 липня 2010 00:44

Новий скутер купили зі знижкою

Свій перший моторолер, китайський "Есперо" Ірина Паламарчук, 25 років, із міста Гайсин Вінницької області купила рік тому. Уживаний обійшовся в 3 тис. грн.

— Покатавшись трохи, зрозуміла, що моторолер "убитий", — розповідає Ірина. — Ледве тягнув, якщо сідав ще й мій чоловік. За кілька тижнів довелося міняти зношені поршневу, ремінь варіатора.

Ірина за півроку продала мопед за 1,8 тис. грн. Більше просити було соромно, каже.

Із березня Паламарчуки їздять скутером "Трува". Він теж китайський, має двигун об"ємом 125 куб. см. На оптовій базі "Вело-мото" в Одесі за новий заплатили 3,3 тис. грн. Це було майже вдвічі дешевше, ніж у Гайсині. Менеджер пояснив: ціна низька, бо з осені й до середини весни всю техніку продають зі знижками.

— Новий скутер ми шукали через Інтернет. Читали відгуки від власників. "Труву" хвалять. Кажуть, не гірший за уживаного "японця". Цю модель знайшли на сайті оптового складу. Ми подзвонили, спитали, чи є "Трува" на складі.

Моторолер привезли вантажним мікроавтобусом. За доставку віддали 300 грн.

Зараз ви читаєте новину «Новий скутер купили зі знижкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі