четвер, 10 вересня 2009 18:39

Наталія Добринська позмагається на паркеті з Ганною Безсоновою

Автор: фото надане прес-службою телеканалу ”1+1”
  Стилісти телеканалу ”1+1” перетворили олімпійську чемпіонку Наталію Добринську на гламурну білявку
Стилісти телеканалу ”1+1” перетворили олімпійську чемпіонку Наталію Добринську на гламурну білявку

У третьому сезоні проекту "Танцюю для тебе" на телеканалі "1+1" візьме участь олімпійська чемпіонка з семиборства у Пекіні 2008-го вінничанка Наталія Добринська, 27 років.

— Мені ще торік пропонували виступати у "Танцях", — каже Наталія. — Та так збіглося, що тоді готувалася до олімпіади. Довелося відмовитися. Пощастило, що знову запросили. Бо навчитися професійно танцювати — моя давня мрія.

Добринська вже провела чотири тренування. Хто її партнер по проекту, таємниця.

— Нам заборонили називати прізвища, — всміхається спортсменка. — Можу сказати лише, що його звати Діма. Він професійний танцівник. У цьому проекті є новації. Троє вже відомих хореографів — Олена Шоптенко, Сергій Костецький та Дмитро Дікусар — будуть наставниками. Кожен опікуватиметься трьома парами. Нам допомагає Костецький.

Третій сезон програми називають "Битва хореографів", зауважили в прес-центрі телеканалу "1+1". Запросили ще актора Олександра Нікітіна, телеведучу Лідію Таран, лідерів гуртів "Друга Ріка" Валерія Харчишина та "ТНМК" Олега Михайлюту (Фагота), олімпійську чемпіонку з художньої гімнастики Ганну Безсонову, співачку Анастасію Приходько, чемпіона України та Європи з фігурного катання Руслана Гончарова й співачку Аліну Гросу. Усі вони вже тренуються на кіностудії ім. Довженка.

— Зустрічалася з переможницею другого сезону "Танців" Іриною Мерлені, — додає Добринська. — Особливих порад, що треба робити, аби перемогти, не питала. Про спорт більше говорили.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Добринська позмагається на паркеті з Ганною Безсоновою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі