четвер, 19 червня 2008 19:01

На притулок для собак діти зібрали 358 гривень

У січні 2008 року активісти Вінницького обласного благодійного фонду захисту тварин "Планета" облаштували в мікрорайоні Сабарів притулок для собак. Нині там 123 тварини.

— Люди одразу почали зносити нам собак, — каже одна із засновниць притулку, депутат міської ради Алла Шевченко. — Ми не відмовляємо. Але наша мета інша — стерилізація. Як це роблять у всіх цивілізованих країнах. Ми використовуємо досвід Одеси, де німці побудували кастраційний центр.

У притулку на Сабарові створили всі умови для стерилізації тварин. Обладнали операційну кімнату та післяопераційний вольєр.

— Невдовзі лікарі ветеринарної лікарні "Айболить" приступлять до роботи, — продовжує Алла Володимирівна. — На стерилізацію собак міськрада виділила 120 тисяч гривень. Це кошти, які раніше виділялися на вбивство собак.

У притулку безплатно працюють волонтери — пенсіонери та студенти. Приїжджають небайдужі люди з районів.

Нещодавно в медуніверситеті студенти й учні ліцею N7 організували благодійний концерт. Юні артисти співали, танцювали, декламували вірші. Виручені 358 грн передали притулку.

Зараз ви читаєте новину «На притулок для собак діти зібрали 358 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі