четвер, 29 липня 2010 17:12

Аеродромом їздитимуть спортивні авто

31 липня на аеродромі біля міста Калинівки відбудеться чергове змагання із драґрейсинґу — заїздів на спортивних авто на 402 м. Спортсмени змагатимуться за Кубок міського голови Володимира Гройсмана.

— Зробили один великий кубок для абсолютного чемпіона. І ще 10 менших — для переможців у різних категоріях, — розповідає заступник голови Вінницької міськради Микола Гунько, 63 роки.

На змагання прибудуть гонщики з країн Балтії, Молдови, Білорусі та Росії. Їздитимуть потужними автівками, у деяких під капотом буде по 1500 кінських сил.

— Сподіваємося, що приїдуть дві-три машини з Польщі, — каже Андрій Гальчинський, 32 роки, президент обласної федерації драґрейсинґу.

— Глядачі знову побачать дефіле військового оркестру. Минулого разу всім сподобався їхній виступ. Тому вирішили знову запросити, — зазначає Андрій Гальчинський. — Проведемо парад учасників. Деякі машини коштують 150 тисяч доларів. На глядачів чекають безліч цікавих конкурсів.

Змагання офіційно відкриють о 15.30, кваліфікаційні перегони почнуться о 13.00. Вхідний білет коштуватиме 40 грн, із флаєром — 35. Містом розповсюджують 12 тис. флаєрів-запрошень.

До аеродрому в Калинівці можна буде дістатися, сівши в спеціальні маршрутні таксі біля торговельно-розважального центру "Магігранд" на просп. Юності у Вінниці. Вони курсуватимуть протягом дня. Проїзд ними коштує 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «Аеродромом їздитимуть спортивні авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі