понеділок, 02 квітня 2012 07:00

Дороги до більшості сіл насипні

Дороги до більшості сіл насипні
Типова сільська дорога. Фото: community.hiblogger.net

Найгірші дороги в Чечельницькому та Піщанському районах області. Там горбиста місцевість, асфальт з'їжджає.

— Такі погані дороги, бо це найвіддаленіші райони області, — каже Микола Качинський, голова Чечельницької райдержадміністрації. — Колись район мав п'ять виїздів, тепер нормальним лишився лише центральний, який з'єднує Чечельник із Вінницею. Дороги до більшості сіл насипні, тому часто доводиться ремонтувати. Капітальний ремонт робився за радянських часів.

Торік у район приїжджав губернатор Микола Джига. Місцеві жителі найбільше скаржилися на автошляхи.

— Прийняли рішення частково ремонтувати, але на всі одразу грошей немає. Нам важлива траса з Ольгополя на Балту. Це найкоротший шлях на Одесу, якщо їхати з Немирова. Після ремонту не прийдеться робити гак через Гайсин, а це сотня кілометрів. Торік частково почали ремонт траси, цього року ще виділять кошти на асфальт. Дорогами частково мають опікуватися фермери чи підприємці.

Торік зробили 12 км дороги з Чечельника до Ольгополя. Місцевий підприємець Павло Каленич відкривав пам'ятник Пушкіну.

— Сказав керівникам, що на відкриття приїде посол Росії, — розповідає він телефоном. — Гроші одразу знайшлися. Хоч він і не приїхав, зате маємо шматок хорошої дороги.

Зараз ви читаєте новину «Дороги до більшості сіл насипні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі