понеділок, 05 листопада 2012 05:00

Домбровський вимагає перерахунку голосів

Переможці в мажоритарних округах Вінницької області.

Округ № 11 (частина Вінниці й Вінницького району)

Наталія Солейко, 60 років, Об'єднана опозиція. Лікар Вінницької обласної дитячої лікарні. Випереджає основного конкурента 50-річного Олександра Домбровського, екс-мера та екс-губернатора, на 263 голоси. На 31 жовтня пораховано близько 63% протоколів. Домбровський вимагає перерахунку голосів на 40 дільницях.

Округ № 12 (друга частина Вінниці та Вінницького району)

Петро Порошенко, 47 років, самовисування. Міністр економічного розвитку і торгівлі. Набрав понад 70% голосів.

Округ № 13 (Калинівський, Козятинський, Хмільницький райони)

Микола Катеринчук, 46 років, Об'єднана опозиція. Народний депутат. Напередодні виборів звинувачував своїх опонентів у порушеннях. Часто зустрічався з виборцями, організував мережу безкоштовних юридичних консультацій.

Округ № 14 (Барський, Жмеринський, Літинський, Тиврівський райони)

Віктор Жеребнюк, 42 роки, самовисування. Голова Деснянської райдержадміністрації Києва. Переміг після перерахунку голосів Івана Мельничука, 43 роки, Об'єднана опозиція. Його представники подали в суд на ОВК через ймовірні фальсифікації.

Округ № 15 (Мурованокуриловецький, Томашпільський, Тульчинський, Чернівецький, Шаргородський райони)

Микола Джига, 63 роки, Партія регіонів. Губернатор Вінниччини. Відкрив найбільше дитсадків, шкіл та лікарень в окрузі. Дарував комп'ютерні класи, машини швидкої допомоги. Громадські організації звинувачують його у використанні адмінресурсу.

Округ № 16 (Крижопільський, Могилів-Подільський, Піщанський, Чечельницький, Ямпільський райони)

Оксана Калетнік, 39 років, самовисування. Задекларувала майже 10 млн грн доходу на рік. На рахунках у банках має понад 122 млн грн. Її основний конкурент — батько Петра Порошенка Олексій, зняв свою кандидатуру наприкінці вересня.

Округ № 17 (Бершадський, Гайсинський, Теплицький, Тростянецький райони)

Григорій Заболотний, 60 років, самовисування. Проректор з інноваційного розвитку та міжнародної діяльності Вінницького аграрного університету. Основний конкурент — Микола Кучер, директор "Зернопродукту". З обох боків використовували чорний піар. Заболотний підключив Міністерство екології. Ті розповіли про екологічну катастрофу через пташники, що будують біля Ладижина. Люди занепокоєні також, що в криницях зникає вода.

 

Округ № 18 (Іллінецький, Липовецький, Немирівський, Оратівський, Погребищенський райони)

Григорій Калетнік, 63 роки, самовисування. Народний депутат та ректор Вінницького аграрного університету, живе в Києві. Кампанію почав задовго до виборів. Обдаровував лікарів, учителів, обіцяв допомогти провести газ у негазифіковані райони округу.

Зараз ви читаєте новину «Домбровський вимагає перерахунку голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі