четвер, 20 серпня 2009 19:08

Дмитро Олійник повісився на шовковиці

16 серпня в селі П"ятківка Бершадського району зник 18-річний Дмитро Олійник. Батько хлопця звернувся із заявою до райвідділу міліції.

— Він на своєму скутері "Ямаха" любив їздити, — розповідає місцева жителька 34-річна Ніна Довгополюк. — Сусіди бачили того скутера при дорозі, біля саду з шовковицями. Та ніхто не додумався піти подивитися. А на другий день дві сусідки побачили хлопця повішеним на дереві.

У селі припускають, що Дмитро міг покінчити життя самогубством через непорозуміння в університеті. Хлопець навчався на другому курсі Одеського університету внутрішніх справ. 31 липня отримав відпустку на місяць і приїхав додому.

— Дмитро дуже за навчання переживав, бо для нього то найважливіша справа була, — говорить Ніна Довгополюк. — Батьки його постійно в селі тяжко робили. Мати Діми — Надя, сказала, що де завгодно візьме гроші, аби його вивчити. Хотіла, щоб у сина життя хоч трохи легше за батьківське було. Як йому було 12, Надя в Італію поїхала. Останні пару років на заробітках у Москві.

Надія Олійник устигла повернутися з російської столиці на похорон сина. Батько Петро — фермер, нещодавно купив комбайн. Окрім Дмитра, в родині є 22-річна донька Мар"яна.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Олійник повісився на шовковиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі