субота, 19 січня 2008 07:09

Віль Горбатюк помер перед Ощадбанком

У четвер близько восьмої години ранку до відділення Ощадбанку на перехресті вулиць Театральна та Першотравнева у Вінниці викликали "швидку". 77-річний Віль Горбатюк знепритомнів у натовпі.

— Хтось приніс стільця, посадили того чоловіка, — розповідає свідок Надія Литовченко, 70 років. — Він пробурмотав, щоб "швидку" не викликали. А потім знову в обморок.

Лікарі констатували смерть Горбатюка.

— Я стояла десь із п"ятої ранку. Людей була тьма, десь до тисячі, — продовжує Литовченко. — А цього чоловіка помітила одразу, бо стояв він у салатовій куртці з капюшоном. Високий такий. Із ним ще якась жіночка, напевно сестра. Вона так плакала, кричала, коли він помер: "Вілєчка, Вілєчка, як же це сталося!".

За словами медиків, у чоловіка стався серцевий напад від переохолодження та перевтоми.

Того дня у Вінниці до відділень Ощадбанку тричі викликали "швидку". "ГПУ" поцікавилася, чи можливо у касах банку організувати чергування лікарів.

— У Вінниці працює 25 бригад "швидкої". Щодня приблизно по 350 викликів, — каже Валентин Фіщук, головний лікар станції швидкої допомоги. — Якби біля кожного з семи відділень банку стояла наша машина, то ми б взагалі ні з чим не справлялися. Досі ніяких розпоряджень про чергування нам не давали. Якби видали, ми були б вимушені їх виконувати.

Після смерті Горбатюка ніхто з черги не пішов.

Зараз ви читаєте новину «Віль Горбатюк помер перед Ощадбанком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі