вівторок, 16 серпня 2016 00:40

Суддя Микола Чаус переховується від слідства

Суддя Дніпровського райсуду Києва 49-річний Микола Чаус переховується. Він утік із дому 12 серпня. Цього дня йому мали вручити підозру в отриманні хабара у $150 тис. — 3,7 млн грн. За ці кошти мав винести виправдувальний вирок для наркоділка.

— Якщо він ховається в Україні, то є шанс зловити. Якщо — у Криму, то повернути суддю буде проблематично. А якщо в Росії — його не видадуть. Бо росіяни не повертають убивць, корупціонерів і покидьків. Вони їм потрібні, — каже народний депутат 42-річний Борислав Береза.

Миколу Чауса спіймали під час отримання хабара ввечері 9 серпня. Отримані гроші він закопував у себе на городі у двох літрових банках. Його не затримали. Бо має суддівську недоторканність. Її може зняти лише Верховна Рада.

На посаді Микола Чаус займався багатьма резонансними справами. Під час Революції гідності виносив рішення проти активістів Автомайдану. Вів справу лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Микола Чаус переховується від слідства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі