вівторок, 23 грудня 2008 16:19

Спортзал для тенісу облаштують у Судовій Вишні

15 тис. грн виділила Мостиська районна рада на Львівщині на ремонт підвального приміщення дитячого садка "Сонечко" в місті Судова Вишня. На початку наступного року тут відкриють ще один спортзал мостиської дитячо-юнацької спортивної школи. Діти займатимуться настільним тенісом.

— Три роки тому ми капітально відремонтували частину підвалу дитсадка за допомогою місцевих меценатів, — розповідає тренер Богдан Боровець, 51 рік. — Уже через рік хлопці заявили про себе перемогами на районних і обласних турнірах. 12-річний Дмитро Руденко брав участь у Всеукраїнських змаганнях. А 11-річні Денис Квик і Сергій Богуцький — чемпіони області 2008-го.

У спортзалі одночасно може займатися 16 спортсменів.

— Цього замало для повноцінних тренувань, — каже Боровець. — Тому й ремонтуємо ще одне приміщення. У лютому зможемо поставити додатково три тенісні столи. Загальна площа двох спортзалів буде 200 квадратних метрів.

Під двоповерховою будівлею дитсадка є ще приміщення, де можна було б обладнати душову кімнату, роздягальню. Спортшкола має безкоштовне тепло від труб, які прокладено через підвал до головного приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Спортзал для тенісу облаштують у Судовій Вишні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі