вівторок, 30 січня 2018 06:10

Російський диверсант Віктор Агеєв отримав 10 років тюрми

25 січня 2018 року Новоайдарський районний суд Луганщини присудив росіянину 23-річному Вікторові Агеєву 10 років в'язниці. Його звинуватили в участі у терористичній організації.

— ЛНР не визнана терористичною організацією. Тому для звинувачень за цією статтею немає підстав. Якщо і треба було його засудити, то за участь у незаконному збройному формуванні, яким є "народна міліція" ЛНР, — каже адвокат засудженого Віктор ­Чевгуз. — Його також звинуватили в незаконному зберіганні та носінні зброї і боєприпасів. Просили 12 років із конфіскацією майна.

Адвокат подав апеляцію до обласного суду.

Віктора Агеєва бійці 93-ї бригади Збройних сил України взяли в полон 24 червня 2017 року біля села Жолобок на Луганщині. Був учасником диверсійної групи. У квітні 2017-го після строкової служби підписав контракт і служив у військовій частині №65246 російського міста Новочеркаськ. Міноборони РФ довго не визнавало цього. Мовляв, Агеєва звільнили в запас у травні 2016-го.

Зараз ви читаєте новину «Російський диверсант Віктор Агеєв отримав 10 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі