вівторок, 21 листопада 2017 00:30

Зниклого на звалищі еколога визнали померлим

Личаківський районний суд Львова визнав померлим інженера-еколога місцевого комунального підприємства "Збиранка" Олександра Бутіна. Він зник 28 травня торік, під час пожежі й обвалу сміття на Грибовицькому полігоні біля обласного центру.

Суд задовольнив клопотання доньки еколога Вікторії. Просила визнати батька ­померлим, бо його не знайшли за півтора року після зникнення. Офіційні документи, які підтверджують рішення суду, сім'я ще не отримала.

На початку жовтня слідчі поліції винесли постанову про закриття провадження у справі трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.

— Слідство дійсно закрили. Але дружина одного із загиблих рятувальників подала клопотання про його продовження, — каже громадський активіст Ігор Муравський, 47 років. — Зараз опитують людей, викликають на суд. Це понад 700 осіб.

Підозрюваними у справі про Грибовицьку трагедію є колишній директор "Збиранки" Богдан Горбаль, його заступник Борис Плашенко та керівник полігона Олександр Куприч.

Під час обвалу на звалищі загинули також троє рятувальників — Андрій Вненкевич, Юрій Рудий і Богдан Юнко.

Зараз ви читаєте новину «Зниклого на звалищі еколога визнали померлим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі