четвер, 06 лютого 2020 05:51

Підприємця посадили після зустрічі з Аксьоновим

582 судових засідання на рахунку підприємця 51-річного Олега Зубкова з Ялти. Вимагає, щоб окупанти відновили роботу його звіринців.

24 січня Олег Зубков зустрівся з лідером окупаційної адміністрації Криму Сергієм Аксьоновим. Той запросив підприємця до так званого міністерства економіки Криму в Сімферополь, пообіцяв посприяти відновленню зоо­парків. Однак за тиждень Білогірський суд ареш­тував Зубкова і відправив до ізолятора.

Олег Зубков має парк левів "Тайган" у Білогірську та зоопарк "Казка" в Ялті. Активно підтримував окупацію півострова росіянами. Обіцяв, що випустить бойових левів на українців, які спробують захищати свою землю.

За пів року після початку анексії окупанти порушили проти Зубкова шість кримінальних і майже 70 адміністративних справ. Вимагали закрити звіринці. Називали незаконними, не хотіли реєструвати їх за російським законодавством.

Зараз ви читаєте новину «Підприємця посадили після зустрічі з Аксьоновим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі