пʼятниця, 25 січня 2008 07:12

Перекинувся рейсовий автобус на Чернігівщині

Минулого понеділка вранці з села Кудрівка Сосницького району на Чернігівщині виїхав автобус до Сосниці. У салон набилося чимало людей. О 7.20 "пазик" зіткнувся з "газеллю".

— В автобусі було чоловік із 50, — розповідає 51 річна Тамара Свириденко з Киріївки Сосницького району. — "Газелька", що їхала за нами, пішла на обгін. Дорога була нечищеною. Мікроавтобус стукнув "пазик" у правий бік, і він захитався. Водій почав гальмувати, але нас повело в кювет. Із кабіни водія повалив дим. Люди кричали: "Горить. Ми тут задушимося!". Почали товктися одне по одному, щоб вибратися.

Водій вибив лобове скло. Пасажири почали вилазити із салону. Молодші давили старих. Якійсь жінці з Ляшківців поламали ребра. "Газель" теж упала в кювет. Пасажирів там не було. За кермом перебував житель Новгород-Сіверського Іван Луговський.

— Чоловіки з "пазика" одразу кинулися до нього розбиратися, — веде далі Тамара Савівна. — Я й деякі пасажири пішки рушили на Сосницю.

До Сосницької райлікарні звернулося троє людей із забоями. У Наталії Донець, 27 років, із Киріївки закрита черепно-мозкова травма і струс головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Перекинувся рейсовий автобус на Чернігівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі