вівторок, 14 листопада 2017 07:15

Невідомий звір убиває кролів

Невідома істота вбиває кролів у селі Погарисько Жовківського району на Львівщині. За останні 10 днів знищила тварин у 12 господарствах.

— В одних задушила й випила кров із 40 кролів, в других загинули майже 20 тварин. У мене істота вбила шість кролів, — говорить жителька села Галина Дмитрівна, 60 років. — На шиї залишилися три отвори від зубів. Звір залишає два отвори. Тому не можу зрозуміти, що то нападає. Вночі виходила у двір, то бачила, як в кущі поскакало щось схоже на облізлу собаку. Але передні лапи коротші, як у кенгуру.

Люди встановлюють у дворах освітлення, що реагує на рух.

— У кого такі лампи стояли — в тих нічого не подушило, — продовжує Галина Дмитрівна. — Можна ще камери поставити, але то дорого. Треба лякати істоту, бо самих кролів сховати неможливо. Звір пробирається крізь клітки. Відчиняє дверцята.

Востаннє подібні напади були в Тернопільській області в липні 2016-го. Невідома тварина забирала гусей, кролів і курей. Випивала з них кров. Жителі села Шманьківчики Чортківського району впіймали звіра. Був схожий на лиса. У народі його назвали чупакаброю.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий звір убиває кролів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі