пʼятниця, 06 вересня 2013 05:00

"Мазераті" за мільйон гривень розбилося об автобус

Автор: фото з сайта www.avtopoligon.info
  У ”Мазераті ГранТурізмо” від зіткнення з автобусом двигун втиснуло в салон
У ”Мазераті ГранТурізмо” від зіткнення з автобусом двигун втиснуло в салон

У вівторок близько 23.00 спортивний легковик "Мазераті ГранТурізмо" зіткнувся з автобусом "Еталон" неподалік бул. Дружби Народів у Києві. Водій іномарки їхав від мосту Патона, обганяв авто зустрічною смугою. На слизькій від дощу дорозі не впорався з керуванням. Автобусу, що повертався із Чернігова, в'їхав у кабіну. Людей у салоні не було.

Після удару автобус розвернувся поперек дороги, спорткар відкинуло на іншу смугу. Його 38-річного водія доправили до лікарні з пробитою головою.

— Хорошо, что в автобусе не было пассажиров. Легковушка гнала со скоростью под 100. Обгонял через две сплошных, нарушая все правила. Интересно, что как всегда за полчаса приехали ребята в костюмах и скрутили номера с "мазерати," — говорить свідок 34-річний Володимир. Прізвища не називає.

В італійського легковика вартістю понад 1 млн грн розбитий перед, мотор втиснутий у салон. У виробленого в Борисполі під Києвом автобуса відірваний передній бампер і тріснуте лобове скло.

Зараз ви читаєте новину «"Мазераті" за мільйон гривень розбилося об автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі