пʼятниця, 24 листопада 2017 06:35

Четверо хлопців затримали грабіжників

Грабіжників затримали четверо хлопців у селі Сарновичі Коростенського району на Житомирщині. Злодії обкрадали хату, в якій не живуть господарі.

17 листопада ввечері 18-річний Анатолій Федорчук із братом Денисом, 16 років, і товаришами 17-річним Миколою Орищенком та Олександром Іваненком, 16 років, поверталися з дискотеки. В пустій хаті побачили злочинців.

— Хлопець із дівчиною були на подвір'ї. Щось пакували в мішки, збили замок на дверях літньої кухні, — говорить сільський голова Василь Толочко, 49 років. — Простеживши за ними, хлопці зрозуміли, що ті вкрали металевий посуд. Один із компанії пішов дзвонити в поліцію. Інші затримали грабіжників.

— Ми почули грюкіт каструль. Вони їх складали. Потім збили замок у літній кухні й полізли туди, — каже Олександр Іваненко. — Ми перескочили через паркан і сховалися за кухнею. Чоловік вийшов на двір, ми його заламали. А жінка сховалася у приміщенні. Вирішили туди не заходити, бо було темно і боялися, що чимось стукне. Прибіг сільський голова з ліхтариком. Жінка сиділа під столом.

Грабіжниця кинулася на Анатолія Федорчука, вдарила його ножем у живіт. Хлопця госпіталізували. Він у задовільному стані.

Поліцейські нагородили підлітків грамотами.

Зараз ви читаєте новину «Четверо хлопців затримали грабіжників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі