пʼятниця, 06 квітня 2018 00:10

Антін Мухарський щомісяця платитиме понад 24 тисячі гривень аліментів

Український актор 49-річний Антін Мухарський щомісяця має сплачувати 24,3 тис. грн аліментів телеведучій Сніжані Єгоровій, 46 років. Офіційно розлучилися 2015-го. Мають трьох спільних дітей, які живуть із матір'ю — 11-річного Андрія, Орисю, 8 років, та Івана, 6 років.

Рішення про розмір аліментів виніс Оболонський райсуд Києва 2 квітня.

Судова тяганина тривала понад три роки. За шлюбним контрактом, у разі розлучення чоловік мав виплачувати на утримання дітей по $3 тис. за колишнім курсом — 8 грн за долар. Сума могла змінитися у разі погіршення матеріального становища Мухарського. Після 2014-го він заявив, що став заробляти менше. Сніжана Єгорова відмовилася зменшувати розмір ­аліментів. Заборонила акторові бачитися з дітьми. Пара почала судитися. Подали одне на одного 28 позовів: про опіку над дітьми, підвищення та зменшення аліментів.

У грудні торік Антін Мухарський приходив роздягнутий до будівлі суду. Протестував проти розміру аліментів, які має платити. В лютому цьогоріч виїхав з України до однієї з держав Європи. Не розголошує, куди саме.

"Рішення суду — це знищення чоловіків на законодавчому рівні. Не маю жодних боргів перед дітьми, — написав Антін Мухарський у "Фейсбуку". — Добровільно залишив дружині і дітям усе нерухоме майно, нажите у шлюбі — великий заміський будинок і 4-кімнатну квартиру в Києві. За три роки виплатив 1 128 119 гривень аліментів. Є звіти і квитанції. В рахунок цих грошей були продані два моїх автомобілі".

Сніжана Єгорова була другою дружиною актора. Від першого шлюбу має доньок Софію, 26 років, і 12-річну Іванну. Втретє одружився з мистецтвознавцем Єлизаветою Бєльською, 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Антін Мухарський щомісяця платитиме понад 24 тисячі гривень аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі