пʼятниця, 24 листопада 2017 06:01

Олександр Яроцький загинув в АТО

Автор: www.censor.net.ua
  Олександр Яроцький пройшов бої за Луганський аеропорт, Іловайськ і Дебальцеве
Олександр Яроцький пройшов бої за Луганський аеропорт, Іловайськ і Дебальцеве

19 листопада в Старокостянтинові на Хмельниччині попрощалися з воїном 128-ї бригади Збройних сил України 33-річним Олександром Яроцьким. Загинув від наскрізного поранення в груди на Луганщині 17 листопада.

"Він розмовляв із мамою по телефону о дев'ятій ранку того фатального дня. Обіцяв, як повернеться, неодмінно приготує вареники, бо кухар — першокласний", — пише місцева газета "Подільські вісті".

Олександр народився в Росії. Мати — росіянка, військовий кухар, батько — українець, старшина армійського підрозділу. 1993-го, коли йому було п'ять, родина переїхала до Старокостянтинова. Вивчився в місцевому профліцеї на кухаря. З 2010-го працював слюсарем-ремонтником у міській філії "Хмельницькгазу".

Під час другої хвилі мобілізації Олександра призвали на війну. Потрапив у 51-шу, нині — 14-ту Володимир-Волинську механізовану брига­ду. Пройшов бої в Луганському аеропорту, Іловайську, Дебальцевому.

Після демобілізації повернувся на колишню роботу. Згодом підписав контракт із танковим батальйоном 128-ї гірсько-піхотної бригади. Служив кухарем, потім попросився на передову. Загинув під час другої ротації. У бійця залишилися дружина з сином, батьки, сестра.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Яроцький загинув в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі