четвер, 04 січня 2018 06:50

11 бійців померли від хвороб

1 грудня

Олександр ГОРНИЙ, 22 роки, із села Довжок Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині. Загинув в АТО. Обставини невідомі. Служив у 11-му ракетному полку.

2 грудня

Вячеслав "Вацлав" ГОВОРУХА, 48 років, із Чернівців. Загинув під час пожежі у дерев'яному будинку в дачному кварталі. Доброволець ДУК ПС, сапер, інструктор. Три роки був на війні. Залишилася дружина.

3 грудня

Руслан ЄСЮК, 42 роки, із Білої Церкви на Київщині. Отримав рану шиї під час затримання озброєного грабіжника ювелірного магазину. Помер у лікарні. Мінометник 72-ї бригади. Після повернення з АТО працював у приватній охоронній фірмі. Залишилися мати, дружина та син.

4 грудня

Олег "Весп" КУДАКА, 43 роки, з Києва. Помер від хвороби. Старший технік у полку "Азов".

Андрій САДОВИЙ, із села Словіта Золочівського району Львівської області. Помер на початку грудня від хвороби. Після операції у райлікарні ставало гірше. На п'ятий день відправили до Львова, де чоловік помер.

Олексій "Хмурий" ІЗМАЙЛОВ помер на початку грудня від ниркової недостатності. Родом із Росії, жив у Черкасах. Доброволець полку "Азов".

7 грудня

Володимир ЛЕМЕШ, 43 роки, із села Киселівка Менського району на Чернігівщині. Помер удома. Служив в АТО у 128-й бригаді.

9 грудня

Олексій "Дід" МАРТАКОВ, 56 років, до окупації Криму жив у Севастополі. Помер від відриву тромба. Переїхав до Києва. Воював у 128-й бригаді. За тиждень до смерті переніс інсульт і тяжку травму голови. Два місяці тому в РФ померла дружина.

12 грудня

Михайло КУШНІР, 24 роки, із села Батрадь Берегівського району на Закарпатті загинув в АТО від кулі. Підозрюваного у вбивстві затримали. Служив у 128-й бригаді. Залишилися батьки, старші сестра і два брати.

В'ячеслав "Змій" ­ТАРАСЮК, 36 років, із села Лящівка Чорнобаївського району Черкаської області. Помер від відриву тромба. Жив у Черкасах. Служив у 81-й бригаді. Захищав Донецький аеропорт. Залишилася сестра.

Юрій "Шип" ЗИКОВ, 48 років, із Харкова. Помер від раптової зупинки серця біля Світлодарської дуги. Заступник командира розвідроти у 54-й бригаді. Залишилися дружина та 14-річна донька.

13 грудня

Олександр СЕРДЮК, із Мелітополя на Запоріжжі. Помер від хвороби. Служив в АТО у 72-й бригаді.

Олександр ТЕРЕЩЕНКО, 32 роки, із міста Кролевець на Сумщині. Загинув у Новоайдарському районі Луганської області. Небойова втрата, каже прес-офіцер бригади. Обставини не уточнені.

14 грудня

Володимир "Москаль" МОСКАЛЮК, 43 роки, із міста Вишневе на Київщині. Передчасно помер. Боєць 53-ї бригади.

Віталій МАРЧАК, 23 роки, із села Качанівка Підволочиського району на Тернопільщині. Помер від травм — наїхав легковик біля Яворова на Львівщині. Старший солдат, старший навідник гаубичної батареї у 24-й бригаді. Залишилися батьки, 18-річна дружина та 9-місячний син.

15 грудня

Сергій КОНОВАЛОВ, жив у Кропивницькому, помер від тривалої хвороби. Підполковник, заступник командира 42-го батальйону 57-ї бригади та 23-го батальйону "Хортиця".

17 грудня

Дмитро НАКОНЕЧНИЙ, 20 років, із села Мильчиці ­Городоцького району Львівщини. Загинув від ураження струмом на трансформаторній підстанції біля станції Жукотки на Чернігівщині. Повертався з навчань. Старший солдат, механік-водій у 24-й бригаді.

18 грудня

Станіслав "Унтер" СИДОРЕНКО, 36 років, з Кривого Рогу Дніпропетровської області. Загинув в АТО. Розвідник у батальйоні спецпризначення НГУ "Донбас". Жив в Одесі.

19 грудня

Петро ЖОЛУДЬ, жив у cелі Каїри Горностаївського району на Херсонщині. Помер від хвороби в обласному госпіталі інвалідів і ветеранів війни. Учасник АТО.

20 грудня

Юрій "Кум" САКОВИЧ, із села Новософіївка Снігурівського району Миколаївської області. Помер у госпіталі. Головний старшина 2-ї роти охорони батальйону в 55-й бригаді.

21 грудня

Юрій КУЛІКОВСЬКИЙ, 52 роки, із селища Клесів Сарненського району на Рівненщині. Помер удома. Демобілізований учасник АТО.

24 грудня

Сергій ШИРКОВ, 41 рік, із Сіверськодонецька на Луганщині. Помер в АТО, ймовірно — від серцевого нападу. Підполковник СБУ Сумщини. Жив у Сумах. Служив у полку "Азов". Залишилися батько, брат, дружина та 10-річний син.

25 грудня

Петро "Фраєр", "Хуліган" ТЕМ'ЯНІНЕЦЬ, 41 рік, із селища Дніпряни Новокаховського району на Херсонщині. Помер від хвороби. Служив в АТО у 56-ї та 28-ї бригадах гранатометником, командиром відділення. Мав контузію, кілька осколкових ран.

26 грудня

Максим ЛІПКА, 25 років, із села Рівне Новоукраїнського району Кіровоградської області. Помер в АТО. Триває слідство. Молодший сержант, командир батареї у 40-й бригаді. Залишилися мати, дружина та мала дитина.

Сергій ЛУГОВИЙ скоїв самогубство. Капітан, начмед 43-го батальйону "Патріот". Під час служби біля Світлодарська лікував військових і місцевих жителів.

27 грудня

Ярослав КОЗАК, 56 років, з Коломиї на Івано-Франківщині. Помер під час служби. Обставин не уточнюють. Служив в АТО у 10-й бригаді. Одружений.

29 грудня

Володимир НАРИТНИК, 47 років, із міста Бурштин на Івано-Франківщині. Помер у реанімації в комі. 6 грудня його збив автомобіль. Учасник АТО.

Зараз ви читаєте новину «11 бійців померли від хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі