четвер, 11 березня 2021 16:53

"Намагаються стерти з історії". Як зараз виглядає будинок, де вбили наркобарона Ескобара
5

Артистка і фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна була ведучою одного з випусків тревел-шоу "Орел та Решка. 10 років". Під час зйомок вона відправилася до колумбійського міста Медельїн. Це батьківщина наркобарона Пабло Ескобара. Зірка відвідала будинок, в якому вбили наркобарона.

Саніна відвідала будинок, в якому вбили Пабло Ескобара
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Саніна відвідала будинок, в якому вбили Пабло Ескобара
Саніна відвідала будинок, в якому вбили Пабло Ескобара
Саніна відвідала могилу Пабло Ескобара
Саніна відвідала могилу Пабло Ескобара

"Здивувало, що на місці вбивства Ескобара не зробили музей або якесь пам'ятне місце. У будь-якій країні на цьому вже б заробляли гроші, водили туристів. Це просто двоповерховий будинок, який після вбивства Ескобара переобладнали у школу іспанської мови. Зараз будівлю виставили на продаж. Якщо звичайний турист буде проходити повз, він навіть не зверне уваги на цей будинок і не знатиме, що в ньому сталося. Так колумбійці намагаються стерти зі своєї історії цей момент", - розповіла співачка у програмі "Тревел краш-тест" на YouTube.

Також Саніна відвідала могилу Ескобара, що розташована на кладовищі "Сади Монтесакро" в Ітагуї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подорожували Барселоною: Брежнєва і Сердючка стали ведучими тревел-шоу

"Він похований разом із мамою, татом, іншими родичами та нянею, яку дуже любив. Нещодавно на цю могилу насипали багато камінців, тому що люди відривали плити від надгробку й забирали їх із собою, як сувенір. Річ у тім, що багато хто вважає Ескобара героєм на кшталт Робін Гуда", - додала ведуча тревелу на "Новому каналі".

Зіркова ведуча 1-го випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Новий сезон" Мішель Андраде вперше за 3 роки відвідала батьківщину - Болівію. Артистка не лише зустрілася з рідними, а й завітала до представників старовинної релігійної громади - менонітів.

Зараз ви читаєте новину «"Намагаються стерти з історії". Як зараз виглядає будинок, де вбили наркобарона Ескобара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі