середа, 05 жовтня 2011 07:00

Дружини добирають чоловікам коханок

Автор: фото надане Сергієм Міщуком
  Вигляд із Дівочої вежі на частину старого Баку. Тут знімали фільм ”Діамантова рука”
Вигляд із Дівочої вежі на частину старого Баку. Тут знімали фільм ”Діамантова рука”

Вінничанин Сергій Міщук із дружиною Олександрою поїхав у гості до друзів в Азербайджан. Жили у столиці країни Баку.

— Коли заходять до транспорту чоловік із жінкою, місцем поступаються обом, — розповідає Сергій. — У метро сидітимуть одна чи дві дівчини, а всі чоловіки стоятимуть. Так виявляють повагу до жінки.

Мешканці перших поверхів захоплюють прибудинкову територію. Місцева влада з цим не бореться. Дільничні за кілька років за хабарі відкривають власні магазини.

— Захват землі відбувається так: першого року під вікном садять траву або квіти. На другий рік жителі перших поверхів кричать, що чужі діти топчуть рослини. Огороджують ділянку мотузкою. На третій рік зводять паркан із хвірткою. Потім кричать на мешканців верхніх поверхів, щоб не кидали сміття на клумби. Так з'являється дах. Споруда обростає плющем, виноградом. В альтанках відпочивають діти, ходять кури, вівці. Там смажать шашлики.

Азербайджан — європеїзована мусульманська країна. Офіційно чоловіки мають одну дружину. Неофіційно — стільки, скільки можуть утримувати. Дружини часто добирають їм коханок. Чоловік може назвати кілька кандидатур, а жінка затверджує.

— Сидимо одного вечора з Сашею у друзів удома, п'ємо чай. Господар прийшов із роботи роздратований. Дружина каже йому: "Може, сходиш до своєї коханки, заспокоїшся?". Він побіг кудись, повернувся з величезним букетом квітів. Дякує дружині, що та його відпускає.

Олександра поцікавилася в господині, що та робитиме, якщо чоловік піде до коханки назавжди.

— Розумієте, в мене мала дитина, я із нею геть затуркана, втомлена. Мені зовсім не хочеться інтиму, а силувати себе я не хочу. Під час вагітності теж було не до того. А в чоловіка потреби виникають, він має їх десь втілювати. Я знаю жінку, до якої він пішов. Вона чиста, охайна. І хіба він дурний, щоб кинути мене, розумну дружину, яка все йому дозволяє, створює затишок у домі, заради якоїсь жінки, що вимагає від нього подарунків та грошей?

Зараз ви читаєте новину «Дружини добирають чоловікам коханок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі