вівторок, 12 лютого 2008 15:11

Пляшка хмільного меду рятує після полювання на привидів

У графстві Суррей, на південь від Лондона, розташований готель XV століття "Лайт Хіл". Чотиризіркові апартаменти мають репутацію будинку з привидами.

Час від часу постояльці чують невиразні голоси, дзвін ключів, бачать примару жінки і привид джентльмена вікторіанської епохи, у циліндрі. Через це власники готелю вирішили надати своїм клієнтам можливість відчути себе мисливцями на привидів.

За окрему платню охочим видають спеціальне устаткування: інфрачервону веб-камеру — щоб побачити примару детектор руху, цифровий термометр і пристрій для вимірювання вологості у приміщенні.

Ніч полювання на привидів для двох осіб коштує 200 фунтів (1968 грн). За додаткову плату в 50 фунтів (492 грн) можна отримати страховий поліс і пляшку хмільного меду домашнього виробництва. Для постояльців, які захочуть зняти стрес після цієї ночі, у готелі передбачені спа-послуги.

Зараз ви читаєте новину «Пляшка хмільного меду рятує після полювання на привидів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі