понеділок, 30 травня 2011 15:56

Звинувачені екс-головною англійського футболу чиновники ФІФА повністю виправдані

Звинувачені екс-головною англійського футболу чиновники ФІФА повністю виправдані

Четверо членів виконавчого комітету ФІФА, яких екс-глава футбольної асоціації Англії (FA) лорд Девід Трісман звинувачував у корупції, повністю виправдані.

У ході виступу в парламенті Великобританії, де проходило розслідування поразки англійської заявки на виборах господаря чемпіонату світу - 2018, Трісман звинуватив у готовності продати свої голоси представника Тринідаду і Тобаго Джека Уорнера, парагвайця Ніколаса Леоса, бразильця Рікардо Тейшейру та тайця Вораві Макуді. Останній, за словами лорда, вимагав телевізійні права на товариський матч між Таїландом і Англією.

"Зі всіх чотирьох повністю зняті підозри. Я тільки що отримав доповідь від FA, і я сподіваюся, що ФІФА погодиться оприлюднити її, тому що всі четверо членів виконавчого комітету повністю очищені від звинувачень, які зробив кілька тижнів тому Девід Трісман", - цитує генерального секретаря ФІФА Жерома Вальке BBC.

Нагадаємо, Трісман звинуватив у корупції чотирьох членів виконавчого комітету ФІФА і заявив, що готовий надати міжнародній федерації футболу всі необхідні докази.

Зараз ви читаєте новину «Звинувачені екс-головною англійського футболу чиновники ФІФА повністю виправдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі