четвер, 17 жовтня 2019 14:18

Зірковий легіонер "Динамо" хоче покинути клуб вже взимку

Зірковий легіонер "Динамо" хоче покинути клуб вже взимку
Карлос Самбрано не провів жодного офіційного матчу за першу динамівську команду. Фото: офіційний сайт "Динамо".

Захисник київського "Динамо" Карлос Самбрано має намір змінити клуб, про це пише " Футбол 24".

Ігрова практика перуанцю потрібна, щоб потрапити в заявку збірної Перу на Копа Америка, який пройде влітку 2020-го року в Аргентині та Колумбії.

"Я щиро хотів би приїхати на матчі збірної в найкращих кондиціях, щоб збільшити свій вклад у гру моєї національної команди. У мене далеко не найкраща ситуація в клубі, але я завжди стараюся і викладаюся на тренуваннях.

Я хочу грати, мати ігрову практику в ці два місяці, що залишилися до відкриття трансферного вікна. Я постараюся змінити обстановку зимою, тому що без практики важко бути частиною збірної", – сказав Самбрано в ефірі "FOX Sport Radio Peru".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" продасть легіонера в Китай - ЗМІ

Карлос Самбрано перейшов у Динамо в січні 2018-го, але не отримав стабільної ігрової практики ні в команді Хацкевича, ні в команді Михайличенка. В сезоні 2018/2019 перуанець віддавався в оренду швейцарському "Базелю". Влітку став фіналістом Копа Америка -2019. До "Динамо" виступав за "Шальке", "Рубін" та ПАОК. Контракт перуанця з київським клубом чинний до 2022-го року.

Зараз ви читаєте новину «Зірковий легіонер "Динамо" хоче покинути клуб вже взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі