субота, 12 березня 2011 13:31

"Зоря" може тимчасово прописатися в Донецьку

"Зоря" може тимчасово прописатися в Донецьку

Луганська "Зоря" позбавлена права проводити матчі чемпіонату України на своєму домашньому стадіоні "Авангард" з причини непридатності для цього поля арени. У найближчий вівторок до Луганська приїде комісія з Федерації футболу України. Фахівці оцінять стан поля на "Авангарді".

Якщо стан газону футбольних чиновників не задовольнить, то домашню гру 22-го туру чемпіонату України з київською "Оболонню", призначену на 19 березня, луганчани змушені будуть провести на полі донецького стадіону "Олімпійський", інформує "Восточный вариант".

Поки ж "Зоря" готується до майбутнього виїзного поєдинку 21-го туру з "Іллічівцем" саме в Донецьку, але у Луганській області вже виділені кошти на проектно-кошторисну документацію за чотирма видами робіт у рамках реконструкції стадіону "Авангард". За словами директора стадіону Павла Пілавова, обігрів поля і освітлення, "можна зробити за 2-3 місяці за умови повного обсягу фінансування".

"Ми сьогодні вислали по "милу" до Федерації футболу фотографії нашого стадіону. У вівторок до нас, можливо, приїдуть гості з Федерації, які оцінять стан поля перед майбутньою грою з "Оболонню", - відзначає Павло Пілавов.

Нагадаємо, що матч 20-го туру "Зоря" - "Волинь" завершився перемогою луганчан з рахунком 3:0. Газон на стадіоні "Авангард" був у жахливому стані.

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" може тимчасово прописатися в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі