четвер, 25 жовтня 2007 18:19

Знаменита букмекерська контора перестала приймати ставки на "Динамо"

Авторитетна британська букмекерська контора William Hill не приймає ставки на киян, виключивши їх з усіх котирувань поточної ЛЧ, повідомляє football.ua.

Після чергового ігрового дня в Лізі чемпіонів авторитетна британська букмекерська контора підкорегувала котирування команд, що виступають в турнірі. Примітно, що у всіх лініях зникло київське "Динамо".

Так, ставки на вихід з групи в квартеті F приймають тільки на три команди. Чемпіона України серед них немає. У списку претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів "Динамо" так само зникло.

Зараз головним фаворитом турніру вважається іспанська "Барселона" - 4/1. Далі йдуть "Манчестер Юнайтед" - 6/1, "Реал" і "Арсенал" - 7/1. На "Шахтар" ставки приймаються з розрахунку 66/1.

А на вихід з групи D встановлено наступні котирування: "Мілан" - 2/5, "Шахтар" - 12/5, "Селтік" - 16/1, "Бенфіка" - 16/1.

Зараз ви читаєте новину «Знаменита букмекерська контора перестала приймати ставки на "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі