четвер, 22 листопада 2007 16:25

Зирянов став кращим футболістом за версією тренерів російських клубів

Головні тренери клубів російськоъ Прем"єр-ліги визначили кращого футболіста минулого сезону. Їм став півзахисник пітерського "Зеніту" і національної збірної Росії Костянтин Зирянов, інформує newsru.com.

У опиті брали участь всі фахівці, які не менші ніж п"ять матчів очолювали команди Прем"єр-ліги в чемпіонаті-2007, а також по одному представникові від тренерських штабів першої і молодіжної збірних Росії - Ігор Корнєєв і Борис Стукалов.

Згідно опиту, кращим футболістом сезону-2007 став хавбек "Зеніту" Костянтин Зирянов. Другий - партнер Зирянова по пітерській команді Андрій Аршавін. Третій - Роман Павлюченко с московського "Спартака"..

Опит головних тренерів вищого дивізіону з"явився  у 1991 році, коли тижневик "Футбольний кур"єр" почав визначати кращого гравця чемпіонату за допомогою наставників команд. З 1995 по 2004 рік цю місію виконував тижневик "Футбол ревю", а в 2005 і 2006 роках - "Мій футбол". Підсумки 2007 року підвело видання "Спорт за днем".

Зараз ви читаєте новину «Зирянов став кращим футболістом за версією тренерів російських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі